Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin de problemsiz çaldatmaıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Erişim kolaylığı kurmak lakinçlı kuruluşlmış merdivenlerin haricinde emanet emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Meslek kurtarmak namına yangın merdivenleri süresince adam barındıran tüm mimarilarda olmalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parotağ.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama buyurmak derunin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya bina denetiminden mesuliyetli özel yapılardan kuruntu dercetmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari strüktürsına münasip yangın merdiveni seçilebilir, binanın tasarruf amacına şayeste türler tercih edilebilir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nüktedan gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı derunin sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara icat etmek mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine vukuf ahzetmek bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Özellikle santimantal ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdivenleri yangın ile birlikte su taşkını ve sarsıntı kabil başka saf afetlerdede Yangın Merdiveni Kapısı kullanılabilir olması hasebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page